Welkom bij v.v.A.P.W.C.

Update 20-09-2020
Coronabeleid APWC

Voor bezoekende teams

vv APWC stelt een maximum van 6 begeleiders in voor teams van andere verenigingen die bij ons komen spelen. 

Zowel bij thuis- als uitwedstrijden moeten de teams zo snel mogelijk na afloop van de wedstrijd het sportpark te verlaten. Er moet thuis gedoucht worden.

Van trainers, coaches, de ‘coronahosts’ en andere vrijwilligers van vv APWC wordt verwacht om gezamenlijk deze nieuwe werkwijze uit te voeren. We spreken bij onduidelijkheid of vergissingen daar ouders en leden samen op aan. 

Helaas moet het opnieuw strenger, maar als wij ons aan de regels houden kunnen wij wel blijven voetballen!

APWC NIEUWS

Lees hier  het laatste ontwikkelingen binnen de club

Elftallen APWC

Senioren

Vrouwen

Junioren

Pupillen

Meisjes

APWC

v.v. A.P.W.C. VOETBAL

v.v. A.P.W.C. is een bruisende en zeer actieve voetbalvereniging. Daar staat v.v. A.P.W.C. ook bekend om. Zo is er veel aandacht voor de talenten, maar ook voor de jongens die minder goed kunnen voetballen. Altijd is het zo, dat plezier in het voetbalspel voorop staat en je per training beter moet gaan voetballen. Bij v.v. A.P.W.C. hechten we veel waarde aan normen en waarden en is het voetballen een onderdeel van je totale opvoeding. Naast het voetballen doen we nog aan veel meer activiteiten, die zorgen voor de nodige ontspanning en gezelligheid. We beschikken over een prachtige en moderne sportaccommodatie met mooie kleedkamers en een gezellig clubhuis met diverse activiteiten voor onze APWC-jeugd.

Rol van de ouder

Hoewel steeds minder ouders zich bemoeien met de sportvereniging van hun kinderen, blijft het belangrijk voor ons als club om steun van alle ouders te krijgen. Zij kunnen immers de jeugdleden ondersteunen en stimuleren en ze zijn onmisbaar bij allerlei kleine en grotere clubtaken. Zoals leider/trainer of assistent leider. Soms moet er zelfs een elftal worden teruggetrokken uit de competitie omdat er onder de ouders geen leiding voor het team gevonden wordt. Ook bij de oudere jeugdleden is het van belang dat ouders komen kijken en of zich inzetten voor het team van hun kind. Hoe dan ook, als ouder zult u wel begrijpen dat wij de hulp van u nodig hebben om onze jeugdafdeling goed draaiende te houden.

Word ook lid van APWC

wORD VANDAAG NOG LID VAN DE LEUKSTE CLUB

Elftallen APWC

Senioren

Vrouwen

Junioren

Pupillen

Meisjes

Contact

  • 033 – 472 5743
  • vv A.P.W.C. Sportpark “De Koppel”
  • Keerkring 11
  • 3813 BC Amersfoort
  • Info@apwc.nl