SPONSOREN & ADVERTEREN

SPONSORING v.v. A.P.W.C.

Sponsoren zijn belangrijk voor onze vereniging. De sponsorbijdragen vormen een belangrijke bron van inkomsten en dragen bij aan de realisatie van onze doelstellingen. v.v. A.P.W.C. biedt diverse mogelijkheden om uw naamsbekendheid (verder) te vergroten. Uw sponsoruitingen geven v.v. A.P.W.C. niet alleen allure maar ook uitstraling! Daarnaast kunnen wij met uw hulp een groot aantal zaken (faciliteiten, materiaal etc) verwezenlijken terwijl de contributie voor de leden op een bescheiden peil kan worden gehouden. Tweemaal per jaar organiseert v.v. A.P.W.C. een sponsormiddag voor haar sponsoren.

KLEDING & HOOFDSPONSOR

v.v. A.P.W.C. kent twee hoofdsponsoren, één kledingsponsor en één secundaire hoofdsponsor. Hun reclame uitingen, op de voorzijde van de uit- en thuis shirts en op de achterzijde van trainingspakken, richt zich met name op de selectie c.q. vertegenwoordigende elftallen. Wat biedt v.v. A.P.W.C. haar hoofdsponsoren? Een grote logo vermelding op de homepage, 2 x 6 meter reclameborden aan de lange zijde, één vlag bij het hoofdveld en een vermelding op alle reclame uitingen van v.v. A.P.W.C.

SUBSPONSOR

v.v. A.P.W.C. kent drie sub-sponsoren, hun reclame uitingen, op de achterzijde van de uit- en thuis shirts en/of op de broek, richt zich met name op de selectie c.q. vertegenwoordigende elftallen. Wat biedt v.v. A.P.W.C. haar sub-sponsoren? Een vaste logo vermelding op de homepage, 1 x 6 meter reclamebord aan de lange zijde en een vermelding op alle reclame uitingen van v.v. A.P.W.C.

RECLAMEBORDEN

De afmetingen van een reclamebord bedragen standaard 300cm bij 65cm. De opmaak van het bord verzorgen wij voor u. De éénmalige kosten voor zowel het bord als de productie daarvan factureren wij direct na plaatsing, als ook de bijdrage voor het eerste jaar. APWC blijft eigenaar van het bord en draagt zorg voor het onderhoud.

Er wordt een sponsorovereenkomst met u afgesloten voor de duur van minimaal drie jaar. v.v. A.P.W.C. kent twee tarieven voor reclameborden te weten langezijde en achter de doelen Reclameborden met afwijkende afmetingen zijn, in goed overleg mogelijk, wij doen u graag een passend voorstel.

WEDSTRIJDBAL SPONSOR

Bedrijven, supporters maar ook buitenstaanders die belang hebben om een wedstrijdbal aan te bieden voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal, betalen daarvoor 70 euro, daarvoor krijgen zij een vermelding op de website en komen zij met bedrijfsnaam of naam op een lijst te hangen in de kantine, naast alle andere sponsoren. Een gedeelte van die 70 euro gaat rechtstreeks naar onze jeugdafdeling om zodoende trainingsballen en andere materialen aan te schaffen. Voor meer informatie: wedstrijdbal@apwc.nl

v.v. A.P.W.C.

Sportpark "De Koppel"
Keerkring 11
3813 BC Amersfoort
T 033 472 5743