Spaar oud papier voor v.v. A.P.W.C.

18 oktober 2017

Onze vereniging spaart oud papier, wij gebruiken het geld dat hiermee verdiend wordt om nieuwe materialen aan te schaffen. Iedere kilo oud papier levert namelijk een klein bedrag op. Wel is het zo dat je containers vol moet hebben om honderden euro’s voor onze vereniging v.v A.P.W.C. binnen te slepen.

v.v. A.P.W.C. heeft gewoon een container bij het clubgebouw staan. Wij wachten net zo lang totdat mensen het vol hebben gegooid met oud papier, dit scheelt weer een hoop benzine, is een stuk beter voor het millieu en levert uiteindelijk ook nog eens meer op.

Als je nagaat dat de gemiddelde Nederlander zo’n 200 á 300 kilo op jaarbasis gebruikt zit er voor onze vereniging v.v A.P.W.C. toch een leuke handel in.

Wat valt er allemaal onder oud papier?

Het volgende kunt u brengen bij v.v A.P.W.C. aan de Keerkring 11: oude kranten, tijdschriften, reclamedrukwerk, wc-rolletjes, enveloppen, reclamefolders, papieren zakken, eierdozen, cadeaupapier, kartonnen dozen, kleine kartonnen verpakkingen van bijvoorbeeld thee, macaroni en waspoederdozen, golfkarton, oude telefoonboeken, computervellen en ander kantoorpapier.

Er zijn ook vele papieren producten die niet bij het oud papier mogen worden gelegd. Je kunt bijvoorbeeld geen oude verpakkingen van frisdrank of iets dergelijks aan de weg leggen, aan de binnenkant zit namelijk een plastic laagje. Breng dus echt en alleen karton en oud papier naar ons toe.

Voor meer info kunt u contact op nemen met Herman Eversen & ome Dick Hazeveld