Bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek nieuwe hoofdsponsor APWC

2 november 2019

Geweldig goed nieuws te melden. Onze mooie vereniging v.v. A.P.W.C. heeft voor 4 jaar een nieuwe hoofdsponsor. Bouwbedrijf Schoonderbeek uit Amersfoort.

Schoonderbeek is een middelgroot bouwbedrijf dat zich richt op projecten in Midden-Nederland , de projectontwikkeling is door geheel Nederland actief.

Met circa 55 medewerkers in het bouwbedrijf en circa 25 medewerkers in de timmerfabriek (Houtindustrie De Hoef), bestrijken wij vele takken van sport in de “bouwsector”. Dit gaat van onderhoud op woningniveau voor beleggers tot grootschalige woningbouw of kleinschalige utiliteitsbouw.

Door de langdurige dienstverbanden van veel van onze medewerkers, garanderen wij u als klant een grote betrokkenheid bij het te leveren product.

Het bouwbedrijf is opgericht in 1922 door de grootvader van de huidige eigenaar Evert Schoonderbeek. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, mede doordat de bouwprojecten uit eigen projectontwikkeling, een stevige basis onder het bouwbedrijf hebben gelegd.

Kortom Bouwbedrijf Schoonderbeek ontwikkelt en bouwt al decenia in Midden-Nederland.

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66
info@schoonderbeek-bv.nl