Lid worden

AANMELDEN

Nieuwe leden zijn bij APWC van harte welkom om eerst een paar keer vrijblijvend mee te trainen. Om in een team deel te kunnen nemen aan de competitie of beker, moeten nieuwe leden 6 jaar of ouder zijn en zich eerst formeel aanmelden middels een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kunt u aanvragen via info@apwc.nl

Om lid te kunnen worden dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden voor lidmaatschap.

Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen ook meedoen bij onze Mini’s. Vanaf 6 jaar en ouder kunnen kinderen lid worden om mee te doen met competitievoetbal. Ze kunnen in overleg eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Voor spelers in de D en hoger is het bezit van een KNVB spelerspas verplicht. Hiervoor is een pasfoto nodig. Ook verwijzen we u naar onze gedragregels binnen onze club, deze sturen wij u per mail toe gelijk met het inschrijvingsformulier en de voorwaarden.

AFMELDEN LIDMAATSCHAP

Bij APWC is de termijn voor het lidmaatschap één jaar. Afmeldingen dienen voor 1 juni van het lopende seizoen schriftelijk te gebeuren per email: info@apwc.nl onder vermelding van naam + geboortedatum van de af te melden speler(s).

v.v. A.P.W.C.

Sportpark "De Koppel"
Keerkring 11
3813 BC Amersfoort
T 033 472 5743