Ingezonden door Ali Ouchan

Mustafa  (trainer) en ik blijven ons verbazen over onze jongens van de JO 12-1. In 8 dagen tijd maar liefst 4 wedstrijden gespeeld en al de 4  wedstrijden met volle overtuigingen gewonnen.

5 februari hadden de jongens een uitwedstrijd tegen Hoogland  .Trainer en ik bleken achteraf dat we dezelfde gedachte hadden op de heenweg, omdat de jongens een poosje niet hebben mogen spelen en trainen vanwege de lockdown en de corona gevallen in onze team terwijl de competitiewedstrijd al een week of 2 in volle gang was dachten wij, we mogen blij zijn met een brilstand. De jongens wisten toch een uitslag  van 2-12 te halen.

7 februari hadden ze een  oefenwedstrijd(thuis) tegen KVVA JO 13( de vroege D). Voor de jongens was het allemaal nieuw de buitenspel regel, ingooien ipv indribbellen een hele veld ipv halve veld en 11 tegen 11 waarvan 4 spelers 8 a 9 jaar oud zijn  en constant 2 daarvan  aan het spelen waren. De jongens begonnen angstig en na 10 minuten spelen leek het  net of ze vaker als  deJo 13 uitkwamen en dat tegen √©√©rste jaar D athans dat dachten wij achteraf bleken het 2 jaars D te zijn die met een uitslag van  6-3 mee naar huis mee mochten nemen.

Woensdag  9 februari: Inhaal wedstrijd tegen Cobu Boys JO 12 , kinderen waren letterlijk op en het weer zat ook niet echt lekker mee. Je kon aan het begin van de wedstrijd merken dat ze er doorheen waren, ze waren te vermoeiend en het wilde maar niet lukken  na 20 minuten buffellen kregen ze een kans en wisten ze het doel van de tegenpartij te vinden en eindigde de wedstrijd met 2-9 wederom een dikke verdiende winst.

Zaterdag 12 februari  thuiswedstrijd tegen Roda  met 2 dagen rust die ze hebben gehad ging deze wedstrijd wat soepeler dan de vorige 3 en wisten de jongens een uitslag te scoren met liefs 8-1 . Het was een gekke en drukke week voor de jongens maar ze hebben tot het laatst geknokt en al de 4  wedstrijden met volle overtuigingen gewonnen, klasse Jongens en trainer gefeliciteerd met de overwinningen!!!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.