Clubinfo

v.v. A.P.W.C. VOETBAL

v.v. A.P.W.C. is een bruisende en zeer actieve voetbalvereniging. Daar staat v.v. A.P.W.C. ook bekend om. Zo is er veel aandacht voor de talenten, maar ook voor de jongens die minder goed kunnen voetballen. Altijd is het zo, dat plezier in het voetbalspel voorop staat en je per training beter moet gaan voetballen. Bij v.v. A.P.W.C. hechten we veel waarde aan normen en waarden en is het voetballen een onderdeel van je totale opvoeding. Naast het voetballen doen we nog aan veel meer activiteiten, die zorgen voor de nodige ontspanning en gezelligheid. We beschikken over een prachtige en moderne sportaccommodatie met mooie kleedkamers en een gezellig clubhuis met diverse activiteiten voor onze APWC-jeugd.

Klik hier voor het beleidsplan van v.v. A.P.W.C..
Klik hier voor het Jeugdopleidingsplan van v.v. A.P.W.C.
Klik hier voor het inschrijfformulier activiteiten v.v. A.P.W.C. breed.

OUDERS SPELEN EEN BELANGRIJKE ROL BIJ DE CLUB

Hoewel steeds minder ouders zich bemoeien met de sportvereniging van hun kinderen, blijft het belangrijk voor ons als club om steun van alle ouders te krijgen. Zij kunnen immers de jeugdleden ondersteunen en stimuleren en ze zijn onmisbaar bij allerlei kleine en grotere clubtaken. Zoals leider/trainer of assistent leider. Soms moet er zelfs een elftal worden teruggetrokken uit de competitie omdat er onder de ouders geen leiding voor het team gevonden wordt. Ook bij de oudere jeugdleden is het van belang dat ouders komen kijken en of zich inzetten voor het team van hun kind. Hoe dan ook, als ouder zult u wel begrijpen dat wij de hulp van u nodig hebben om onze jeugdafdeling goed draaiende te houden.

HOE IS v.v. A.P.W.C. GEORGANISEERD?

Zoals bij elke vereniging heeft v.v. A.P.W.C. een bestuur. Daarbinnen werken een aantal commissies, waaronder de Jeugdcommissie. De Jeugdcommissie zorgt o.a. voor de indeling van de teams en regelt alles voor de wedstrijden. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen coördinator. Hij of zij kan op veel vragen een antwoord geven, vragen waarop bijvoorbeeld je eigen leid(st)er van je elftal of train(st)er geen antwoord weet.

DE JEUGDCOMMISSIE

De jeugdcommissie bestaat uit een aantal zeer enthousiaste vrijwilligers en regelt alle zaken die ervoor zorgen dat er op de zaterdag gevoetbald kan worden.

DE TECHNISCHE STAF

Onder leiding van het Manager Voetbalzaken, Hoofd Jeugdopleidingen, Scoutingcommissie, oud-voetballers en veelal gediplomeerde train(st)ers wordt er enthousiast gewerkt aan een prima voetbalopleiding. We hebben de beschikking over uitstekend oefenmateriaal. Zo is er voor iedere speler een bal en wordt er weinig geoefend zonder bal. Iedereen maakt dus binnen de beschikbare tijd “optimale balcontacten”. Elke train(st)er bij v.v. A.P.W.C. weet precies wat hij of zij doen moet om de aansluiting naar een volgend team zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel jonge voetball(st)ers van doen het door de trainingen zo goed, dat ze in aanmerking komen voor een vertegenwoordigend elftal.

DE TRAINING BIJ v.v. A.P.W.C.

Wat is er nu mooier dan dat je op je vrije middag of avond lekker kunt gaan voetballen. v.v. A.P.W.C. doet er alles aan haar jeugd alle mogelijkheden hier voor te bieden. Alle voetballers van APWC kunnen op het sportpark terecht om in kleine groepen onder deskundige leiding te trainen en te oefenen. Voor de keepers zijn er aparte keepertrainers.

Mailadressen:

info@apwc.nl
voorzitter@apwc.nl
penningmeester@apwc.nl
secretaris@apwc.nl
jeugdcommissie@apwc.nl
sponsorcommissie@apwc.nl

redactie@apwc.nl
wedstrijdsecretaris@apwc.nl

v.v. A.P.W.C.

Sportpark "De Koppel"
Keerkring 11
3813 BC Amersfoort
T 033 472 5743